FROKOSTMENU


Frokostretter

Rødbedesild med dild og kapers 65,-

Rødspættefilet med remoulade, citron og agurkesalat 95,-

Hvide asparges, håndpillede rejer og sauce mousseline 115,-

Håndpillede rejer med øko-æg & dildmayo 85,-

Charcuterie tallerken (pølser, skinke, ost, sylt, oliven & nødder) 125,-

Kalvetatar med estragonmayo, trøffel & grov pesto 115,-

Laksecarpaccio af færøsk laks, trøffelolie, skalotteløg, purløg & parmesan 115,-

Øko burrata med bagte tomater & olivenolie 100,-

Rørt krabbesalat med avocado & briochebrød 115,-


Frokosttallerken 165,-

*Rødbedesild *Håndpillede rejer med øko-æg *Pandestegt rødspætte *Kalvetatar


Belis Kitchens Cheeseburger 150,-

med salat, tomat, bløde løg, briochebolle & fritter


Dessert og ost

Gode danske oste (Vesterhavsost, Blå kornblomst, kiks & sylt) 75,-

Jordbær med creme anglaise & brændt hvid chokolade 75,-