AFTENMENU


3 RETTERS MENU 350,-

*Hvide asparges med håndpillede rejer & sauce mousseline

* Entrecotê fra Uruguay med nye danske kartofler, sommergrønt & rødvinssky

*Jordbær med creme anglaise & brændt hvid chokolade


Lette retter

Hvide asparges, håndpillede rejer & sauce mousseline 115,-

Laksecarpaccio af færøsk laks, trøffelolie, skalotteløg, purløg & parmesan 115,-

Øko burrata med bagte tomater & olivenolie 100,-

Kalvetatar med estragonmayo, trøffel & grov pesto 115,-

Rørt krabbesalat med avocado & briochebrød 115,-

Charcuterie tallerken (pølser, skinke, ost, sylt, oliven & nødder) 125,-


Hovedretter

Entrecotê fra Uruguay med nye danske kartofler, sommergrønt & rødvinssky 225,-

Dampede helleflynder, muslinger, urter & estragon 225,-

Belis Kitchens Cheeseburger m. salat, tomat, bløde løg, briochebolle & fritter 150,-


Dessert & Ost

Gode danske oste (Vesterhavsost, Blå kornblomst, kiks & sylt) 75,-

Jordbær med creme anglaise & brændt hvid chokolade 75,-