JULEMENU

Serveres som bordbuffet af 4 omgange på fade

Dildsild med æble, kapers, løg & perberrod
Karrysild med tomat & løg

Farin & dildmarineret laks med sennepscreme & urter

Håndpillede rejer med æg & dildmayo

Pandestegt rødspættefilet med remoulade
(kommer sidst ind for at holde spætterne varme)

Lun leverposteg med syltede lammefjordsrødbeder, bacon & stegte svampe

Confiterede andelår, sprød grånkålssalat, appelsin & veltilsmagt sauce

Klassisk æbleflæsk med æble kompot & løg

Hjemmebagt rugbrød & koldt hævet hvedebrød

Ris a la mande med masser af vanilje, ristede mandelsplitter & kirsebærsauce

395,-

OBS: Skal forudbestilles!

Tilvalgt:
2 stk. ost 40,-
Fribar i 4 timer
Øl, snaps, vin & diverse sodavand

Pris: 375

Belis Bar, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg. Telefon 33 11 03 13 info@belisbar.dk www.belis.dk