FROKOSTMENU

11.30 – 15.30

Menu


Dildsild med peberrod, rødløg & kapers 60,-

Rødspættefilet med syltet agurk, remoulade & citron 95,-

Rødspættefilet med rejer, ørredrogn, agurk & mayo 125,-

Æg & rejer med ørredrogn & mayo 90,-

Maltrøget laks med løg & urter 90,-

Kartoffelmad med bacon, løg & mayo 65,-

Terrin af svinekæbe med beder, sennep & løg 95,-

Hønsesalat med bacon & svampe 70.-

Løvemad med peberrod, løg, blomster kapers og æggeblomme 95,-

Moules frites – hvidvinsdampede muslinger med trøffel fritter 175,-

Oksetatar med æggeblomme, trøffel, syltede rødløg, bøgehatte & fritter 145,-

Pariserbøf – klassisk med rå æggeblomme 135,-

Frokost tallerken med 5 små retter (min. 2 kuverter) – se tavlen 195

Ost & det søde


3 danske oste med sprødt & sødt 95,-

Rødgrød med hvid chokoladecreme & bagt hvid chokolade 65,-

Gateau Marcel med sorbet & bær 65,-

Småt & sødt (hjemmelavede chokolader) 35,-

Lige på & Simpelt


Belis Cheeseburger med bacon & trøffelfritter 155 ,-

Brættet med charcuterie & ost (skåret pølse & ost med tilbehør) 155,-

Småt og sødt 45Salat med maltrøget laks med parmesan & bagte tomater 145,-

Panko paneret svinekæbe med mayo 65,-

Pil-selv rejer med mayo & brød 75,-

Trøffelfritter med chilimayo 55,-