Aftenmenu

17.00 – 21.30

Lette retter


Blomkålssuppe med rugbrødscroutoner, trøffel & grøn olie 85,-

Maltrøget laks med løg & urter 95,-

Stegte kammuslinger med ærtepure, friske ærter & rugbrødschips 115,-

Panko paneret svineterrin med syltede bøgehatte & mayo 110,-

Carpaccio af oksemørbrad med parmesan, pesto & pinjekerner 110,-

Moules – hvidvinsdampede blåmuslinger med urter 115,-

Hovedretter


Dagens 5 retters menu (se tavlen min. 2 kuverter) 375

Moules frites – hvidvinsdampede muslinger med trøffel fritter 185,-

Helstegt rødspætte med persillesovs, nye kartofler & syltede agurker 215,-

Kalveculotte med grønne asparges, ærtepure, nye kartofler & rødvinssauce 215,-

Ost & det søde


3 danske oste med sprødt & sødt 95,-

Rødgrød med hvid chokoladecreme & bagt hvid chokolade 65,-

Gateau Marcel med sorbet & bær 65,-

Småt & sødt (hjemmelavede chokolader) 35 ,-

Lige på & Simpelt


Belis Cheeseburger med bacon & trøffelfritter 155 ,-

Brættet med charcuterie & ost (skåret pølse & ost med tilbehør) 155,-

Salat med maltrøget laks, parmesan & bagte tomater 145,-

Panko paneret svineterrin med mayo 65 ,-

Pil-selv rejer med mayo & brød 75,-

Trøffelfritter med chilimayo 55,-